raspberry-pi-3-model-b-12ghz-64-bit-arm-1gb-ram-wifibt
raspberry-pi-3-model-b-12ghz-64-bit-arm-1gb-ram-wifibt-1raspberry-pi-3-model-b-12ghz-64-bit-arm-1gb-ram-wifibt-2raspberry-pi-3-model-b-12ghz-64-bit-arm-1gb-ram-wifibt-3

Raspberry Pi 3 Model B 1.2GHz 64-BIT ARM 1GB RAM WIFI/BT

345,00 DKK

Nu med WiFi og Bluetooth

3 på lager

Varenummer: VL-127428

Produktbeskrivelse

Nu i en ny version med op til 10 gange mere kraftfuld hardware end den første Pi.
Version 3 har nu en 64-bit ARM-processor og indbygget WiFi samt Bluetooth 4.1.

Enkel etkortscomputer udviklet af Raspberry Pi Foundation for at gøre det muligt for flere at lære sig computerteknologi og programmering uden at bruge alt for mange penge.

Computeren er klar til brug, men skal suppleres med et microSD-kort for lagring af OS og data. Kortet strømforsynes med 5V DC 3,5W via USB micro B-stik.
Se passende kabinetter under tilbehør.

Der er mange færdige applikationer, der er udviklet til Raspberry Pi, og der udvikles hele tiden flere fra brugere i hele verdenen. En af de mere populære anvendelsesområder er som medieafspillere med XBMC. Den kan desuden køre Android OS.

Computeren leveres uden tilbehør og manual. For mere information, se venligst Raspberry Pi’s hjemmeside.

Mål (BxHxD): 85x17x56mm.

Mange anvendelsesområder
Nok om specifikationer. Det vigtigste med Raspberry Pi er de mange forskellige ting, denne computer kan bruges til. Raspberry Pi har, siden den blev lanceret, hjulpet mange kreative personer med at bygge sjove projekter. Vi har derfor samlet nogle af vores favoritprojekter som inspiration til dig, der vil bygge noget sjovt med en Raspberry Pi som grundsten.

Raspberry Pi som medieafspiller
Dette er formentlig det mest klassiske anvendelsesområde, og med Raspberry Pi 3 bliver din medieafspiller endnu mere kraftfuld. Man kan installere flere forskellige medieafspillerprogrammer på en Raspberry Pi, og derefter skal du kun bruge noget at styre den med fra sofaen. Det er selvfølgelig et af de nemme projekter, men at bygge sit eget SmartTV kan være guld værd for mange.

 

 

Processorproducent ARM
Processortype Cortex-A53
Clockfrekvens 1.2 GHz

 

Overskrift
Producent Raspberry Pi

 

Ekspansion / Konnektivitet
Ekspansionsslots 1 x microSD

 

Service & Support
Service & Support 1 year warranty

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Raspberry Pi 3 Model B 1.2GHz 64-BIT ARM 1GB RAM WIFI/BT”