Vores mål og ønske er, at det produkt du køber hos os lever op til den kvalitet og funktionalitet, det foreskriver. Har du modtaget et beskadiget eller forkert produkt, skal du indsende en klage og returnere produkterne jævnfør instruktionerne. Rettigheder ved reklamation reguleres og styres af lovgivningen – for at læse mere om dette, se venligst Handelsbetingelserne. For at vi kan behandle din klage så hurtigt og effektivt som muligt, bedes du udfylde en RMA-formular, hvor du kan se detaljerne vedrørende klageprocessen. Når vi behandler klager, lytter vi til dine ønsker i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
Ønsker du at reklamere over en vare – Klik venligst her.

Hvis du ikke er fuldstændig tilfreds med produktet, eller bare ikke ønsker det, har du ret til at afbestille din ordre. Du har 14 dage (fra den dag du modtager produktet) til at afprøve dets funktioner og være sikker på, at det lever op til dine krav (hvis du på den anden side har benyttet produktet mere end blot til at afprøve dets funktioner og muligheder, forbeholder vi os retten til at reducere det tilbagebetalte beløb i forhold til brugen af og evt. skader på produktet). Hvis du ønsker at benytte dig af din returret, skal du informere os om din beslutning inden 14 dage efter modtagelse af produktet (via online-formular, chat, mail, telefon eller den standardformular, som du modtog sammen med handelsbetingelserne), før perioden for returret udløber. Derefter sender du produktet tilbage uden unødig forsinkelse, og efter at vi har modtaget det, og ikke senere end 14 dage efter modtagelsen, vil vi kreditere dig dine penge / bytte produktet. For yderligere information om returret, klik her.
Ønsker du at fortryde dit køb – Klik venligst her.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@vestlageret.dk